Loimaan Laukojien Johtokunnan ja ratamestarin terveisiä Loimaan Laukojien ampumaradan käyttäjille.
Loimaan seudun Reserviläisiin ja Loimaan Laukojiin on tullut paljon uusia jäseniä ja on hyvä muistuttaa vanhempia ja käydä uusien käyttäjien kanssa muutama juttu läpi.
Loimaan Seudun Reserviläisillä on omana ampumaratanaan Heikinpirtin ampumarata, jossa voivat Loimaan Seudun Reserviläisten jäsenet käydä harjoittelemassa Heikinpirtin radan aukioloaikojen ja ympäristöluvan mukaisesti. Tarkempia tietoja antaa LSRES.
Loimaan Laukojien ampumaradan omistaa Loimaan Laukojat, ja siellä käymiseen löytyy tietoa Loimaan Laukojien nettisivuilta.
https://loimaanlaukojat.fi/ratojenvuokraus/

Ampumaradan toiminta-ajat löytyvät yllä olevasta linkistä.
Lopetusaika klo 21:00 on EHDOTON! Sen jälkeen ei saa kuulua laukaustakaan. Eli fiksua on lopettaa mieluummin hiukan ennen ampuminen kuin minuutti liian myöhään.
Muuna aikana tapahtuva toiminta ainoastaan ratavastaavan luvalla. Tarkoittaa käytännössä sitä, että ma-pe klo 10-17 päiväaikaan, ei ole harjoitusmahdollisuutta muilla kuin viranomaisilla. Tämän määrittää ympäristölupa.
Ampumaradan käyttö on valvottua ja kaikki luvaton käyttö ilmoitetaan poliisille.

Ampumaradan ratalaitteet ovat Loimaan Laukojien omaisuutta. Metallimaalien ampuminen kiväärillä on kielletty! Ainoastaan kilpailuissa, ja johdetuissa harjoituksissa voidaan käyttää tarkoitukseen sopivia metallimaaleja. Näitä ei ole tarjolla radan yksittäisvuokraajille. Omia metallimaaleja voi käyttää, kun ne sijoitetaan lähelle valleja.

Lisäksi muistutetaan kaikkia käyttäjiä siivomaan vähintäänkin omat jälkensä!